Auto Parts

Auto onderdelen voordelig bestellen

Landelijke wandlampen zijn erg belangrijk in uw verlichtingspakket. Ze zijn de ultieme aanvulling op andere lichtbronnen. Vaak zijn ze subtieler en geven ze een mooi accent aan de kwaliteiten van uw rustiek interieur. Maar dat niet alleen. Ze hebben ook een praktische kant: ze geven richting en structuur aan uw huis en helpen een veilig licht creëren op de donkerdere plekjes van uw woning.

Snel en simpel het interieur van je auto schoonmaken
Als je je auto een beetje netjes wilt houden, dan zal je ook geregeld het interieur van je auto willen schoonmaken. Maar hoe doe je dat nu eigenlijk zo snel en simpel mogelijk. Wanneer we de buitenkant van onze auto schoon willen hebben, dan kunnen we even snel langs de wasstraat rijden. Je rekent een bedrag van rond een tientje af en vijf minuten later rolt je auto weer blinkend schoon de wasstraat uit. Voordat je met schoonmaakmiddelen aan de slag gaat, is het belangrijk dat je eerst alle losse rommel, zand en stof wegzuigt. Zorg dat je je stofzuiger voorziet van een smalle zuigmond, zodat je ook tussen de autostoelen en onder de autostoelen kunt komen. Als je een compressor hebt, kun je ook je compressor gebruiken om het vuil weg te blazen uit slecht bereikbare plekken en dit vervolgens opzuigen. Halfhoogslapers

Wat houdt het interieurpakket in?.
Met het interieur pakket krijgt uw interieur van de wagen een complete make-over. Kortom alles wordt grondig aangepakt, een stoffen interieur krijgt een dieptereiniging met een extractor, een lederen interieur daarintegen krijgt een dieptereiniging met de beste producten en materialen en wordt nadien opnieuw gevoed voor een zacht en soepel lederen interieur. Het tapijt, de matten, en kofferbekleding krijgen ook een dieptereiniging met een extractor.Wij garanderen een volledig proper interieur, tot in de kleinste hoekjes, daar we de zetels op vakkundige manier demonteren uit de wagen.

*Het reinigen van de dakhemel zit standaard niet in het pakket, dit is optioneel wel erbij te nemen.

**Wanneer de wagen een zeer onaangename geur heeft en de geur moet voor 100% verwijderd zijn is het mogelijk om een ozonbehandeling te laten uitvoeren nadat de wagen gereinigd is. Wanneer men dit bij een interieurreiniging als optie neemt is de prijs slechts €60. Trapliften

Carcleaning – Interieur reiniging – De wasbeer
Het interieur van de wagen verdient het ook om nu en dan een grondige wasbeurt te krijgen.Bij de Wasbeer is Uw wagen in goede handen, met ruim 15 jaar ervaring in het poetsen van wagens brengen wij elke uitdaging tot een goed einde.

Voor het reinigen van het interieur biedt De Wasbeer U hiervoor een programma op maat aan.

Dieptereiniging van:

Zetels
Tapijten
Koffer
Deurbekleding
Dakbekleding
Dashboard
Lederen interieur:reinigen en voeden met leder-cream
Wassen All-In programma
Afstomen motor en deurstijlen
Opblinken ramen

Tips schoonmaken auto interieur – Carglass
Lekker door de wasstraat scheuren is altijd pret, maar de auto van binnen schoonmaken is veel minder leuk. We hebben wat tips voor je op een rij gezet waarmee je het schoonmaken van de inwendige bolide efficiënt maakt.

NIEUW: Carglass® verkoopt sinds april in 26 Carglass vestigingen een nieuwe lijn van 6 essentiële Mirror Bright producten om de belangrijkste oppervlakken van uw auto te onderhouden en beschermen.

Autoshampoo
pH-neutrale velgenreiniger
Autowax
Detailingspray (voor zowel de binnen- als buitenkant van de auto)
Interieurreiniger autobekleding (Leather lotion)
Vinyl & Rubber (voor banden, stootstrips, wielkasten)

Het interieur van uw wagen laten reinigen?
Is het interieur van uw wagen dringend toe aan een grondige opfrisbeurt? Dankzij een industriële stoomreiniging verwijderen wij allerhande vlekken uit de binnenbekleding. Een vervuild interieur kan eveneens gepaard gaan met een vervelende geurhinder. Geen nood, dankzij een ozonbehandeling zullen alle slechte geuren verwijderd worden. boekentassen

Interieurreiniging auto Oost & West Vlaanderen – Carwash Sirocco
Heeft u uw frisdrank gemorst in de auto? Wenst u de wagen eens op te frissen? Hangt er een onaangename geur in de wagen of is de bekleding gewoon vies en vuil? Laat dan het interieur van uw auto reinigen en maak een afspraak bij Carwash Sirocco.